close
Omezený provoz v pátek 26.4. Otevřeno od 7:30 do 12:00
V pátek 26.4. budeme mít od 12:00 z technických důvodů zavřeno. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.
Nové webové stránky společnosti Nicoll
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Společnost Nicoll spustila nové webové stránky s doménou, která má v názvu jméno nadnárodní skupiny aliaxis - www.aliaxis.cz. Spojují dvoje dosavadní webové stránky společnosti www.nicoll.cz a www.aliaxis-ui.cz

Jedná se o korporátní webové stránky spojující tematiku odvodnění staveb a dešťové vody, která byla dříve k nalezení na stránkách www.nicoll.cz, s tematikou inženýrských sítí a průmyslových potrubních rozvodů ze stránek www.aliaxis-ui.cz.

Nové stránky se snaží moderně představit všechny produktové kategorie a segmenty trhu obsluhované společností Nicoll Česká republika. Tato změna je další s postupných změn vedoucích ke sbližování s designem a brandingem celé nadnárodní skupiny Aliaxis, do které společnost Nicoll patří.

Nové webové stránky mají za cíl přinést další vylepšení webových služeb pro naše partnery z řad projektantů, velkoobchodníků a montážních společností. Součástí nového obsahu je také online katalog výrobků, který budeme postupně rozšiřovat a doplňovat o další produktové řady i funkce. To ostatně platí pro celé webové stránky, které bychom chtěli v následujícím roce doplnit o další užitečný obsah, kalkulační nástroje a funkcionality.