Aliaxis půjčuje svařovací automaty a další montážní techniku pro elektrosvařování. V naší půjčovně najdete svařovací automaty FRIAMAT nejnovější generace pro svařování elektrotvarovek FRIALEN a také loupací přístroje a další zařízení pro jejich správnou a snadnou montáž. Všechna zařízení jsou servisovaná a připravená k okamžitému použití.
První den zápůjčky, víkendy a státní svátky jsou zdarma.

V naší půjčovně najdete také svařovací přístroje pro montáž HDPE potrubí Akasison.
Tyto svářečky půjčujeme v případě současného nákupu našeho materiálu zdarma.

 

Svařovací automaty FRIAMAT v naší půjčovně 

V naší půjčovně máme dvacet svařovacích automatů FRIAMAT prime  a prime eco s dokumentací včetně automatů s Bluetooth pro ovládání prostřednictvím mobilní aplikace. Svařovací automaty FRIAMAT jsou určeny k svařování elektrotvarovek až do dimenze d 1200 mm (elektrotvarovky Frialen do d 900 mm).

Loupací přístroje v naší půjčovně

V půjčovně máme kompletní sortiment loupacích přístrojů pro správnou přípravu trubky a tvarovky před elektorsvařováním. Loupací přístroje pro trubky a tvarovky od d 20 mm až do d 900 mm jsou doplněny také sedlovými loupacími přístroji.

Další montážní příslušenství v naší půjčovně pro montáž elektrotvarovek FRIALEN

Mezi další zařízení v naší půjčovně nářadí patři  přítlačná zařízení UNITOP a FRIATOP, vrtáky pro sedlové odbočky SA UNI a SA VL  a také krátké i dlouhé navrtávací zařízení pro kulové kohouty. Dále půjčujeme zaokrouhlovací spony a adaptér pro tlakovou zkoušku SA UNI.

Svářečky pro montáž HDPE potrubí Akasison v naší půjčovně

V naší půjčovně najdete jednak elektrovářečku CB315 využívanou pro svařování elektrospojkami, tak také přípravek pro svařování na tupo. HDPE potrubí je součástí podtlakového systému Akasison, který představuje velmi výkonný a efektivní systém odvodnění plochých střech.

Technická podpora

V rámci naší technické podpory nabízíme kompletní dokumentaci ke stažení. V ní samozřejmě najdete i montážní návody a návdy na obsluhu jednoltivých zařízení. Dále Vám rádi poradíme či pomůžeme přímo na stavbě a zaškolíme. Součástí technické podpory jsou také vidonávody.

Technické poradenství pro svařování elektrotvarovek Frialen

Ing. Jakub Butovič
Produktový manažer pro Čechy
+420 605 533 454
jbutovic@aliaxis.com 

Ing. Jiří Janich
Produktový manažer pro Moravu
+420 602 361 826
jiri.janich@aliaxis.com

Technické poradenství pro svařování HDPE potrubí Akasison

Ing. Tomáš Záboj
Produktový manažer pro vnitřní instalace
+420 605 297 663
tzaboj@aliaxis.com

Informace a rezervace 

Michaela Stibůrková 
Zákaznický servis
+420 725 712 437
michaela.stiburkova@aliaxis.com