close
Omezený provoz v pátek 26.4. Otevřeno od 7:30 do 12:00
V pátek 26.4. budeme mít od 12:00 z technických důvodů zavřeno. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Zveme vás do kavárny Aliaxis – tu pro Vás vytvoříme na stánku č.18 na veletrhu Vodovody a kanalizace 2023, který se uskuteční 23. – 25. května v Praze.

Srdečně Vás zveme na neformální setkání na našem stánku č. 18 v hale č. 3 na nadcházejícím veletrhu VOD-KA 2023. Rádi bychom Vás pozvali na šálek vynikající kávy, který Vám připraví zkušený barista, a při této příležitosti probrali novinky na Vaší i naší straně.

Chtěli bychom Vám představit novinku ve výstavbě potrubních sítí – digitálního asistenta WorkFlow, který mění systém práce a umožní výrazně zefektivnit spojování PE sítí. Rádi bychom Vám jeho fungování a výhody představili přímo na našem stánku.

K dispozici budou nejen kolegové Jiří Janich a Jakub Butovič, kteří mají na starosti vodovodní a plynovodní sítě, ale také kolega Jan Paulus, který Vám rád ukáže výrobky pro hospodaření s dešťovou vodou, její vsakování, retenci i akumulaci a využívání. Kromě výborné kávy na místě či s sebou si budete moci odnést také materiály, katalogy a hlavně kontakty na kolegy, kteří Vám kdykoliv v budoucnu velmi rádi pomohou ve fázi projektové přípravy či při montáži.

WorkFlow - digitální asistent pro výstavbu potrubních sítí

Uvádíme na trh WorkFlow a měníme systém práce a dokumentace při výstavbě sítí. Nové svařovací automaty a mobilní aplikaci FRIAMAT APP pro svařování  jsme doplnili o cloudové prostředí pro správu projektů výstavby s dalšími funkcemi a vytvořili jsme vašeho digitálního asistenta. WorkFlow představuje nový systém práce, který umožní dokumentovat práci přímo na staveništi. Bez přejíždění, bez papírování, v reálném čase. Používání digitálního asistenta WorkFlow je velmi jednoduché, umožňuje efektivní sledování výstavby a šetří tak váš čas, náklady na dopravu i nervy.

Je to opravdu snadné: Nainstalujte. Klikněte . Hotovo.

Více Vám rádi osobně ukážeme na veletrhu.

Svařovací automaty FRIAMAT prime s Bluetooth - připraveny pro budoucnost

Poslední sedmá generace svařovacích automatů FRIAMAT prime ještě více zjednodušje a zefektiňuje práci na staveništi a následnou práci s daty o svařovacím procesu a jejich dokumentaci. Kromě konstrukčních a technických vylepšení její modernizace spočívá především v rozšíření funkcí, ovládání svářečky pomocí mobilní aplikace a digitalizaci dokumentace a monitoringu prostřednictvím nového digitálního asistenta. 

 

Digitální asistent WorkFlow v 60 vteřinách

Vsakování, retence a akumulace dešťové vody

Na veletrhu Vám také rádi představíme náš široký sortiment pro hospodaření s deš´tovou vodou. Součástí naší nabídky jsou inspekční i neinspekční vsakovací bloky EcoBloc a Rainbloc, z kterých lze tvořit vsakovací galerie a retenční nádrže nejrůznějších tvarů a velikostí. Dále podzemní akumulační nádrže i velkých dimenzí až do 122 000 l a také kompletní příslušenství včetně šachtového systému VARIO 800.

Na veletrhu k tomuto tématu od nás získáte všechny potřebné informace a rádi Vám také ukážeme jakou technickou podporu od nás v případě projektování či realizace dostanete.

Vstupenka na veletrh Vodovody a kanalizace zdarma - napište si o ni.

Proč přijít na náš stánek a spolupracovat s námi?

Digitalizace elektrosvařování a produkty pro spojování PE.

Kompletní sortiment pro hospodaření s dešťovou vodou.

Kvalita produktů prověřena skoro třiceti lety na trhu.

Technická podpora a pomoc při projektování i montáži.

Kontakty, osobní setkání a možnost probrat, co je u Vás i u nás nového.

Profesionálně připravená káva:-). 

Domluvte si na veletrhu schůzku s naším produktovým manažerem

Ing. Jakub Butovič
Produktový manažer pro Čechy
+420 605 533 454
jbutovic@aliaxis.com 

Ing. Jiří Janich
Produktový manažer pro Moravu
+420 602 361 826
jiri.janich@aliaxis.com

Jan Paulus
Produktový manažer pro hospodaření s dešťovou vodou
+420 606 643451
jpaulus@aliaxis.com