Připravili jsme nový online nástroj pro výběr nejvhodnějšího ventilu pro vaše konkrétní potřeby. Tento nástroj nabízí dva přístupy, které vás provedou technickými a funkčními vlastnostmi naší široké nabídky produktů a zároveň Vám pomůže najít ideální ventil pro vaše potřeby.

Výběr můžete zahájit buď volbou podle typu produktu (volit je možné mezi ručními, pohonovanými a procesními a zpětnými ventily) nebo volbou dle aplikace, pro kterou ventil potřebujete. Pokročilým filtrováním pak během několika rychlých a intuitivních kroků získáte výběr nejvhodnějšího ventilu. Následně se vám zobrazí specifikace vybraného ventilu, který můžete ještě dodatečně vybavit rozličným příslušenstvím. Ke zvolenému ventilu si můžete stáhnout i technickou dokumentaci nebo přímo kontaktovat produktového manažera pro cenovou nabídku a termín dodání.

Široká nabídky ventilů Aliaxis

Ruční, pohonované (elektrické i pneumatické), procesní a zpětné ventily
v materiálech PVC-U,PVC-C, PVDF, PP-H
a ABS

  • od d 16 mm až do d 400 mm (v závislosti na materiálu a typu ventilu)
  • kompletní příslušenství u všech provedení (ruční, pohonované)
  • široké možnosti spojování
  • různé typy těsnění
  • řešení na přání

Technická podpora

Vážíme si všech zajímavých projektů, které s našimi partnery pomáháme řešit. Naše spolupráce mnohdy začíná již ve fázi projektové přípravy. Kromě vlastního osobního poradenství poskytujeme CAD detaily a BIM objekty, kalkulační nástroje a konfigurátory např. pro průtokoměry apod. Během montáže jsme pak díky skladové dostupnosti našich výrobků z ČR i v Maďarsku schopni rychle reagovat na případné změny a také poradíme přímo na stavbě. Nově jsme spustili také online databázi chemické odolnosti. Díky této online databázi jsme schopni poskytnout návod na volbu nejvhodnějšího materiálu pro Vaší specifickou aplikaci. 

Kontakt pro průmyslové potrubní systémy

Jan Hnátek
Vedoucí divize průmyslových potrubních systémů
+420 724 050 070
jhnatek@aliaxis.com

Ing. Zuzana Harkabuzíková
Produktový manažer průmyslové potrubní systémy
+420 724 936 202
zharkabuzikova@aliaxis.com