close
Omezený provoz v pátek 26.4. Otevřeno od 7:30 do 12:00
V pátek 26.4. budeme mít od 12:00 z technických důvodů zavřeno. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Snadno jen s jedním naskenováním

Nové 2D čárové kódy na elektrotvarovkách zjednoduší dokumenatci a zpětnou sledovatelnost.

Nový 2D čárový kód postupně doplní klasický čárový kód na všech našich elektrotvarovkách. S tímto čárovým kódem bude možné za použití 2D skeneru nebo mobilního telefonu načíst veškeré informace o tvarovce pouze jedním naskenováním. Nové 2D čárové kódy splňují požadavky ISO 12176-5 a nabízí velké výhody:

  • Rychlé a bezpečné načítání mnoha důležitých dat a informací o produktu, výrobci nebo sledovatelnosti.
  • Jedno naskenování šetří čas a usnadní práci na stavbě.
  • Umožňují provést vícenásobné svařování bez nutnosti opakovaného načítání čárového kódu. To znamená, že lze provést svaření až devíti stejných elektrotvarovek při jediném načtení 2D kódu.

Jednoduchá dokumentace svařování a práce s daty

S novými  FRIAMAT 7 prime a FRIAMAT prime eco jsme rozšířili možnosti dokumentace svařování, traceability dat i dalších doplňujících informací jako například GPS dat, fotografií apod.

S novým volitelným 1D/ 2D skenerem je svařovací přístroj FRIAMAT připraven  číst také 2D kódy podle normy ISO 12176-5. Jedním naskenováním získáte všechny informace potřebné pro svařování včetně traceability dat a dalších doplňujících informací.

Digitalizujeme pro Vás svařování

Proměňte svůj chytrý mobilní telefon v řídící centrum pro svařování. Jednoduše spárujte přes Bluetooth rozhraní svoji svařovací jednotku FRIAMAT Prime / Prime eco s mobilní aplikací FRIAMAT APP. Data ze svařování se automaticky do aplikace přenesou a čárové kódy je možné také načítat mobilním telefonem pomocí integrovaného fotoaparátu.

FRIAMAT app – svařování pod kontrolou

Jednoduše spárujete přes Bluetooth rozhraní svoji svařovací jednotku FRIAMAT Prime / Prime eco s mobilní aplikací FRIAMAT APP ve vašem telefonu. Data ze svařování se automaticky do aplikace přenesou a čárové kódy je možné také načítat mobilním telefonem pomocí integrovaného fotoaparátu. K protokolu o svaru lze snadno přiřadit další informace jako GPS souřadnice, fotografie nebo poznámky. Protokol o svarech lze přímo ze stavby odeslat z mobilního telefonu na e-mail nebo cloudové úložiště. Aplikace FRIAMAT APP je zdarma ke stažení pro iOS i Android. Funguje v češtině online i offline a bez registrace.

Snažíme se Vaši práci zjednodušit

Mobilní aplikace FRIAMAT APP je k dispozici pro Android i Apple iOS v češtině. Je volně ke stažení bez nutnosti registrace. Nainstalujete a můžete začít svařovat.

  • Snadná kontrola svařovacího procesu
  • Po naskenování čárového kódu se Vám zobrazí všechny potřebné informace
  • Vkládejte informace o svařování, poloze, fotografie a poznámky
  • Protokoly si snadno pošlete na email či cloudové úložiště