close
Omezený provoz v pátek 26.4. Otevřeno od 7:30 do 12:00
V pátek 26.4. budeme mít od 12:00 z technických důvodů zavřeno. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.
Kritické myšlení a objektivita - zveme Vás na webinář s Petrem Ludwigem
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Využijte současnou situaci ke svému vzdělávání. Zprostředkovali jsme pro Vás velmi zajímavý webinář Kritické myšlení a objektivita, kterým Vás provede Petr Ludwig, autor bestselleru Konec prokrastinace.

Středa 6. května v 10:00 online

Webinář se věnuje tomu, jak efektivněji využívat svůj mozek a jak nepodléhat jeho takzvaným kognitivním klamům. Aplikuje do praxe poznatky neurovědních výzkumů a behaviorální ekonomie. Mozek je neuroplastický a dá se posilovat. Díky zlepšenému myšlení dokáže člověk kvalitněji zpracovávat informace a dělat lepší rozhodnutí. Ve webináři se účastníci například dozvědí, jak snižovat vlastní neobjektivitu, takzvaný Dunnig-Kruger efekt.

Pozvánka ke stažení

Petr Ludwig
Je autorem bestselleru Konec prokrastinace, který se věnuje boji s chorobným odkládáním úkolů a povinností. Jeho knihy se celosvětově prodalo přes 300.000 výtisků, čímž se stala jednou z nejprodávanějších českých knih v historii. Kniha je překládána do 17 zahraničních jazyků. Před 12 lety založil vzdělávací institut GrowJOB, který převádí do praxe aktuální vědecké poznatky z oblasti neurověd a behaviorální ekonomie. Institut pomáhá zlepšovat vnitřní motivaci, efektivitu a spokojenost jednotlivců a lidí ve firmách. Je také autorem podcastu Deep talks, ve kterém dělá rozhovory o hodnotách a smyslu práce či života celkově. Více na https://www.petrludwig.cz/

JAK SE PŘIPOJIT:

Po kliknutí na odkaz účastník vyplní své jméno a email a zaregistruje se, načež mu přijde potvrzující email. Někdy se může stát, že email spadne do složky Spam, případně je potřeba v emailech vyhledat "Confirmation of registration". Je lepší se připojit alespoň deset minut předem, zobrazí se stránka s odpočtem a jakmile Petr Ludwig spustí webinář, tak je to automaticky připojí.

Je možné, že se naskytnou nějaké technické komplikace, níže jsou uvedeny ty nejčastější a jejich řešení

  1. Nefunguje mi ani video ani zvuk lektora. ŘEŠENÍ: Některé prohlížeče mohou mít s webináři problémy (nejčastěji je to případ Microsoft Internet Exploreer nebo Edge).Zkuste jiný prohlížeč. Doporučujeme Google Chrome nebo Safari.
  2. Slyším lektora velmi potichu, ale vypadá to, že ostatní účastníci ho slyší dobře. ŘEŠENÍ: Zkuste připojit sluchátka nebo zkontrolujte hlasitost ve svém počítači. Pokud lektora ostatní účastníci slyší dobře, je chyba pravděpodobně na vašem zařízení.
  3. Obraz lektora se mi seká. ŘEŠENÍ: Zkontrolujte připojení a sílu wi-fi, najděte místo s lepším signálem, případně zkuste na chvíli přepnout na hotspot z telefonu.
  4. Nepřišel mi odkaz na připojení k webináři. ŘEŠENÍ: Zkontrolujte spam. Dejte do mailové klienta vyhledávat “Click meeting” nebo “Confirmation of registration” nebo název webináře, na který jste přihlášení.