Jsme hlavním partnerem webkonference SOVAK Provoz vodovodů a kanaliací 2021
Sorry, your browser does not support inline SVG.

I letos podporujeme konferenci SOVAK Provoz vodovodů a kanalizací, která se tentokrát uskuteční opět v online prostředí, a to 3 – 5.11. 2021. Naším hlavním tématem je tedy logicky pitná voda a polyethylenové vodovodní sítě a spojování polytehylenového potrubí.

Více o konferenci na www.sovak.cz

Jako světový lídr v oblasti pokročilých plastových potrubních systémů se již více než 60 let specializujeme na spojovací technologii pro PE potrubí a utváříme standardy elektrosvařování. Součástí námi dodávaného systému je také inovativní PE uzavírací armatura FRIALOC pro použití v rozvodech vody, která umožnuje poprvé v historii kompletní svařený homogenní trubní systém bez přírub, bez těsnění a bez jakýchkolivv mechanických spojů.

ELEKTROTVAROVKY FRIALEN

  • Odkrytá topná spirála, extra dlouhé svařovací zóny a technologie předehřevu umožňují vnik nejkvalitnějšího možného svaru a tedy bezpečného, spolehlivého a trvalého spoje.

UZAVÍRACÍ ARMATURA FRIALOC Z PE

  • Unikátní armatura speciálně vyvinutá pro vodárenské sítě umožňuje poprvé v historii kompletní svařený homogenní trubní systém bez přírub a těsnění a bez jakýchkoliv přechodových tvarovek na kov.

NAVRTÁVACÍ ODBOČKOVÉ VENTILY DAV

  • Revoluční změna ve vysazování domovních přípojek nejen díky rychloupínací páce RedSnap.

SVAŘOVACÍ AUTOMATY FRIAMAT 7 A MONTÁŽNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

  • Nejnovější generace svařovacích automatů s možností ovládání také pomocí mobilní aplikace FRIAMAT APP s mnoha rozšířenými funkcemi pro dokumentaci svaru a čtením 2D čárových kódů.

 

Ke stažení

Brožura k mobilní aplikaci FRIAMAT APP
1.4 MB, PDF get_app
Brožura  svařovací přístroje FRIAMAT 7
495.7 KB, PDF get_app