Akční nabídka na svařovací automaty FRIAMAT prime s novým digitálním asistentem WorkFlow
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nakupte svařovací přístroje FRIAMAT prime a FRIAMAT prime eco s Bluetooth a vyzkoušejte zdarma našeho nového digitálního asistenta WorkFlow.

Ve spolupráci s výrobním závodem Aliaxis Deutschland jsme pro Vás připravili cenově velmi atraktivní akční nabídku na svařovací automaty FRIAMAT prime a FRIAMAT prime eco s dokumentací svarů a s miniskenerem čárových kódů. Svařovací přístroj s Bluetooth umožňuje využívat nového digitálního asistenta WorkFlow, který ještě výrazněji usnadňuje práci s daty. Nový digitální asistent představuje chytré propojení softwaru svářeček FRIAMAT prime, mobilní aplikace a cloudového úložiště. WorkFlow představuje nový systém práce, který umožní dokumentovat práci přímo na staveništi. Bez přejíždění, bez papírování, v reálném čase. Šetří Váš čas i náklady na dopravu. Více o novém digitálním asistentovi zjistíte zde
Více informací o svařovacích automatech najdete v produktovém prospektu.

Akční nabídka se týká nákupu svařovacího automatu FRIAMAT prime nebo FRIAMAT prime eco s testovací verzí WorkFlow a je platná do 15. 12. 2023.
Více informací najdete v akčním letáčku a na akční ceny se nevztahují žádné další dodatkové slevy jako např. sleva za rychlou platbu.

Objednávky, prosím, zasílejte na e-mailovou adresu objednavky.cz@aliaxis.com.
Těšíme se na spolupráci.

Akční leták ke stažení