Aliaxis se zúčastní prezentačních dnů ASICE v Bratislavě a Žilině
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Naš kolegové se zúčastní s přednáškou věnovanou podtlakovému odvodnění střech Akasision a vnitřním instalačním systémům dBlue a HTA.

Prezentační dny ASICE jsou semináře tematicky věnované stavbě a rekonstrukci, které se budou konat 8. března v Bratislavě a 9. března v Žilině. Účast na nich je zdarma a slouží k získávání informací o novinkách ve stavbenictví a také networkingu. Budete tak mít možnost si nejen poslechnout přednášku, ale také s kolegy probrat konkrétní možnosti spolupráce, referenční projekty či Vaše zkušenosti. Kromě zmiňované prezentace na Vás čekaají naše materiály a vzorky našich trubních systémů.

Těšíme se na setkání

Progarm a informace - Bratislava 8.3.2023
Program a informace - Žilina 9.3.2023

 

O čem na semináři budeme mluvit? 

Podtlakové odvodnění Akasison

Kompletní systém pro odvodnění ploché střechy, který se skládá z potrubí, tvarovek, střešních vtoků a upevňovacího systému. Využívá se nejen pro odvodnění plochých střech logistických a výrobních hal, ale také pro obchodní centra, sportovní areály, multifunkční objekty nebo nemocnice.

Odhlučněné odpadní potrubí dBlue

Toto odhlučněné odpadní potrubí je ideální pro využití tam, kde je vyžadován vysoký stupeň utlumení hluku za přijatelné náklady. Nejvíce je využžíváno pro zdravotnická zařízení, hotely, lázně, rezidenční budovy apod. Velmi často je také použito při rekonstrukci panelových domů pro stoupačky i ležaté rozvody.

HTA vnitřní rozvody teplé a studené vody z PVC-C

HTA je systém pro domovní rozvody teplé a studené vody, který byl dříve známý pod obchodním názvem SYSTEM'O. Tento trubní systém je navržen tak, aby zajistil maximální bezpečnost vodovodní sítě a minimalizoval problémy s vodním kamenem, korozi a tvorbou bakterií. Byl vyvinut na základě mnohaletých zkušeností s aplikacemi v zdravotnických a sociálních zařízeních a představuje spolehlivého pomocníka boji proti problémům s vodním kamenem, korozi a tvorbou bakterií v domovních rozvodech teplé a studené vody.

S kým se na seminářích od nás potkáte?

Přednášet bude Ing. Tomáš Záboj, produktový manažer pro podtlakové odvodnění a vnitřní instalace a na místě s ním bude také Oldřich Zedníček, náš obchodní zástupce pro Slovensko.

Ing. Tomáš Záboj, tzaboj@aliaxis.com, +420 605 297 663
Oldřich Zedníček, oldrich.zednicek@aliaxis.com, +420 732 448 100