close
Omezený provoz v pátek 26.4. Otevřeno od 7:30 do 12:00
V pátek 26.4. budeme mít od 12:00 z technických důvodů zavřeno. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Připravili jsme pro vás nový konfigurátor nádrží na dešťovou vodu a příslušenství, v kterém si velmi snadno zadáte parametry své konkrétní situace a konfigurátor Vám navrhne nejvhodnější sestavu pro využívání dešťové vody na zahradě nebo v domácnosti. 

Podle zadané adresy se automaticky vypočítá úhrn srážek a následně zadáváte velikost plochy, z nichž chcete vodu sbírat (např. střechu), plochu zahrady, pro jejíž zálivku chcete vodu využívat a případně také počet osob, pokud vodu chcete využívat v domácnosti. Následně přidáte další požadavky - například na pojíždění nádrže, sníženou hloubku výkopu či přítomnost spodní vody.

Výsledkem bude kompletní sada retenční nádrže a příslušenství včetně cen, odkazů na produkty a obrázků. Výstup si můžete nechat poslat na email jako nabídku, nebo můžete konkrétní sadu odeslat jako objednávku přímo k nám.

Pokud tedy hledáte odpovědi na následující otázky: Jak zvolit vhodnou velikost nádrže na dešťovou vodu? Jakou nádrž na dešťovou vodu vybrat? Co potřebuji k využívání dešťové vody? 

Náš konfigurátor vám dá odpovědi.

Široká nabídka retenčních nádrží na dešťovou vodu

Zjistěte více o naší nabídce kvalitních podzemních samonosných nádrží německého výrobce Graf. Již 30 let na trhu nabízíme toto řešení, s kterým máme jen nejlepší zkušenosti. V naší nabídce najdete nádrže také pro pojíždění osobními vozidly, ploché nádrže a nádrže pro vysokou hladinu podzemní vody či skalnaté podloží. Nádrže nabízíme v objemu od 1650 až 122 000 l. Nádrže velkých dimenzí od 16 000 l však již v konfigurátoru nenajdete a je třeba je poptat. Rádi Vám nabídku připravíme.

Vsakovací bloky a tunely jako příslušenství k nádržím

Vsakovací bloky a tunely Garantia jsou oblíbeným příslušenstvím také pro nádrže. Lze z nich efektivně vytvořit bezpečnostní přepad z nádrže pro případ jejího naplnění. Na mnoha místech nelze bezpečnostní přepad napojit do kanalizace a je potřeba ho vsakovat. Tyto moduly mají třikrát větší retenční objem než štěrk a umožňují bezpečné vsáknutí přebytečné vody.

Další technická podpora

Kromě online konfigurátoru máme k dispozici montážní návody a instalační videa, abychom vám instalaci nádrží ještě více usnadnili. Současně poskytujeme technickou podporu již ve fázi přípravy projektu. Součástí je naše CAD a BIM knihovna a poradenství pro projektanty. U složitějších instalací také rádi zaškolíme montážní společnost, nebo sami poskytneme technickou pomoc přímo na staveništi a na montáž dohlédneme.

Kontakt pro průmyslové potrubní systémy

Jan Paulus
Produktový manažer pro hospodaření s dešťovou vodou
+420 606 643 451
jpaulus@aliaxis.com