close
Omezený provoz v pátek 26.4. Otevřeno od 7:30 do 12:00
V pátek 26.4. budeme mít od 12:00 z technických důvodů zavřeno. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Objevte prlomová řešení společnosti Aliaxis v oblasti udržitelnénho hospodaření s vodou na veletrhu IFAT Mnichov 2024, který se koná od 13. do 17. května na výstavišti v Mnichově. Navštivte náš stánek 105/204 v hale B3. Představíme Vám inovativní plastové potrubní systémy, které řeší globální problémy s vodou a zajišťují přístup, odolnost a efektivitu hospodaření s vodou. 
 
Zaměření veletrhu IFAT na hospodaření s vodou, odpadními vodami, odpady a surovinami perfektně pokrývá témata, kterými se zabýváme. Jako vedoucí společnost, která se zavázala řešit problémy s vodou po celém světě, se snažíme přispívat k odolné infrastruktuře, lepšímu přístupu k vodě a udržitelným postupům. Vzhledem k prognózám, podle kterých budou do roku 2030 žít 4 miliardy lidí v regionech s nedostatkem vody, hrají naše inovativní řešení zásadní roli. 

 

Navštivte náš stánek!

Nenchte si ujít příležitost vytvářet podílet se na udržitelné budoucnosti!

Náš stánek na veletrhu IFAT

Kde: hala B3, stánek č. 105/204

Kdy: 13- 17. května 2024

Otevírací hodiny: Pondělí - čtvrtek od 9 do 18, pátek od 9 do 16

Připojte se k nám a pomozte zvýšit povědomí o klíčové roli vody při zmírňování změny klimatu. Na veletrhu IFAT Mnichov 2024 se těšíme na spolupráci a rozhovory s odborníky z oboru, montážními společnostmi, investory, politiky a vedoucími představiteli společností. 

Nenechte si ujít příležitost být součástí této významné události. Sledujte nás na síti LinkedIn, kde získáte aktuální informace. Veletrh IFAT Mnichov 2024 předsatvuje hlavní platformu pro environmentální technologie, kde se do popředí dostanou klíčová témata, jako je přizpůsobení se změně klimatu, digitalizace ve vodním hospodářství a doprava a čištění odpadních vod.

Řešení pro inženýrské sítě

Na veletrhu IFAT Mnichov 2024 představí společnost Aliaxis špičková řešení v oblasti udržitelného hospodaření v rámci inženýrských sítí. Těšit se můžete hned na několik zásadních inovací v oblasti výstavby a údržby vodohospodářské infrastruktury, které by měly výrazně přispět ke zvýšení efektivity a udržitelnosti, a také na téma digitalizace elektrosvařování a práce s daty.

Průmyslová řešení

Navštivte náš stánek a prozkoumejte naše inovativní plastové potrubní systémy navržené tak, aby splňovaly jedinečné potřeby různých průmyslových odvětví v oblasti hospodaření s vodou. Naše účast je v souladu s důrazem kladeným veletrhem IFAT na environmentální technologie a těšíme se, že budeme moci předvést, jak naše řešení v oblasti vody specifická pro dané odvětví přispívají k udržitelnějšímu a odpovědnějšímu průmyslovému prostředí.

VÍCE INFORMACÍ JIŽ BRZY!

Veletrh IFAT

IFAT Mnichov 2024 je významná akce, která se koná ve dnech 13. - 17. května 2024 ve veletržním centru Messe München. IFAT Mnichov, který je uznáván jako přední světový veletrh technologií pro životní prostředí, se může pochlubit vysokou mezinárodní účastí a každoročně přiláká značný počet vystavovatelů a návštěvníků. Veletrh slouží jako oborová platforma pro inovace v oblasti hospodaření s vodou, odpadními vodami, odpady a surovinami, na níž klíčoví hráči z různých odvětví představují své nejnovější produkty a služby zaměřené na environmentální řešení.

Zaměření veletrhu IFAT Mnichov 2024 zahrnuje širokou škálu témat z oblasti environmentálních technologií. Patří mezi ně hospodaření s vodou, nakládání s odpady, strategie digitalizace, řízení materiálových toků a další. Cílem akce je poskytnout poznatky a inovativní řešení jak pro průmyslové podniky, tak pro obce a orgány veřejné správy. Mezi klíčová témata patří adaptace na důsledky klimatických změn, digitalizace ve vodním hospodářství, správa vodovodů a kanalizací, zásobování vodou a její opětovné využití a doprava a čištění odpadních vod. Tato témata podtrhují důraz veletrhu na řešení současných výzev a příležitostí v oblasti environmentálních technologií.

Domluvte si s námi schůzku na veletrhu

Donluvte si s našimi produktovými manažery schůzku na veletrhu IFAT a my Vám rádi pošleme vstupenku zdarma. Tým českých produktovým manažerů bude na stánku ve středu 15. 5. a ve čtvrtek 16.5. V ostatní dny se můžete setkat s naším mezinárodním týmem.

* Povinné pole